Prepara’t per la 3a edició del Swim Out Costa Brava

Els dies 2, 3 i 4 de setembre 2016, tindrà lloc la 3a edició del Festival de Lindy Hop de la província de Girona i, concretament, a la Costa Brava. No és un festival qualsevol, sinó que està pensat per ser el festival on tot lindy hopper voldria anar. Centenars de participants s’allotgen a la Casa Albatros i al Kim’s Camping de Llafranc on gaudeixen de classes de Lindy Hop amb els millors professors internacionals, tasters, i passen les seves estones lliures a la platja o a la piscina aprofitant els últims dies d’estiu. A més els inscrits no tenen cap altra preocupació que la de ballar, passar-ho bé i conèixer gent nova, ja que l’allotjament i el menjar estan incloses en el conjunt. Les festes es fan tant a l’aire lliure, en racons màgics, com en espais acollidors i amplis per no preocupar-se per les trepitjades. Bandes de nivell toquen al festival, festes fins ben tard i possibilitat d’afterparty. Competicions amb premis molt interessants, exhibicions i ballarins de nivell vinguts d’arreu.

Aquest any al nostre Festival Swim Out Costa Brava hi haurà classes per tots els gustos i nivells. Als nostres alumnes actuals de Windy Hoppers – Associació Lindy Hop Empordà se us aplicarà directament el descompte de grup.

– LINDY HOP / 4 NIVELLS: Busca parella i inscriu-te a Lindy Hop amb els increibles Ali & Katja, Vincenzo & Jana, William & Maeva i Thomas & Pamela. Incloem nivell Avançat + si portes més de 4 anys ballant, aprofita al màxim de l’experiència d’aquests cracks!

– SOJO JAZZ TRACK / 2 NIVELLS: Amplia els teus coneixements en jazz steps si t’inscrius al Solo Jazz Track. Descobreix la màgia de Rikard Ekstrand, aquest membre dels Harlem Hot Shots t’il·luminarà amb la seva pedagogia i amor als Jazz Roots.

– FOLLOWERS TRACK / 2 NIVELLS: Follower no perdis l’oportunitat de complementar els teus coneixements amb l’inconfusible estil i la proximitat de Sharon Davis. Escull entre nivell Intermig i Avançat!

Consulta la web http://www.swimoutcostabrava.com i prepara’t per inscriure’t el dia 9 de Març a les 23:00h (GMT+1)

160216_Cartell definitiu Rikard

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: